hert 1Felicitas Kuhn

Wij wensen jullie een heel dierbaar en gezond 2018 toe.

Mijn doelen voor 2017 waren:
•HOOFD: verder verdiepen in OO, minder online en toch weer extra aandacht voor fotografie. Hier is dit jaar niet zo heel veel van terecht gekomen. OO iets in verdiept, online sommige perioden zeker geminderd maar af en toe toch meer online dan me lief was, fotografie meer dan vorige jaar maar nog steeds minder dan ik zou willen. Wel wat leuke dingen qua fotografie zo kwam er een foto van mij in een kalender en in een boek.
•HART: gezondheid verbeteren en aandacht voor zusters. Met mijn lijf ben ik heel het jaar intensief bezig geweest en ondanks dat ik droevig nieuws kreeg dat er qua schade door mijn ziekte geen verbetering meer zou optreden is er toch vooral dit jaar een positieve verandering. Mijn vorm is totaal veranderd en mijn conditie verbeterd. We zijn veganistisch gaan eten dat ook een zeer positieve invloed op mijn gezondheid heeft gehad. Zo blij en trots en vooral dankbaar. Doordat de focus zo op mijn lijf lag was er voor andere dingen niet zoveel tijd en energie en dus ook niet voor zusters.
•HANDEN: de zolder op ruimen en verder aan de achtertuin. We zijn verder gegaan aan de zolder maar nog steeds is die niet af maar de achtertuin is helemaal klaar. Er is een terras, een pad en een poort, er ligt gras en staan planten in. Echt helemaal fijn.

Mijn doelen voor 2018:
•HOOFD: lezen is een nieuwe passie en ik hoop dit jaar veel boeken te lezen, minder online te zijn en toch weer extra aandacht voor fotografie te hebben. Verdieping in dieren lijkt onvermijdelijk dus die hoort ook nog in dit rijtje en wie weet zelfs een boek schrijven.
•HART: ik wil verder gaan met mijn gezondheid zoals ik de afgelopen maanden heb gedaan en kijken hoe we veganisme verder willen toepassen in ons leven. Voeding en beweging nog meer verbeteren voor een voor mij zo optimaal mogelijke gezondheid.
•HANDEN: de zolder en schuur op ruimen en de douche opknappen. Maar vooral mijn best doen om het gezellige gewone gezinsleven goed op de rails te krijgen daar dit jaar zo anders zal zijn als het vorige jaar. We gaan dit jaar zeer positief van start, ik kan niet wachten.

Happy New Year

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *