Ik vond dit recept hier (via Pinterest):
No-bake strawberry cheesecake
11 digestive biscuits (about 160 g)
60 g butter, melted
200 g strawberries, hulled
175 ml sugar (160 g) (wij gebruikten een klein beetje biologische arenga palmsuiker)
1 lime, juice and zest
250 g mascarpone
300 g cream cheese
400 ml heavy cream (wij gebruikten biologische slagroom)
Extra strawberries for decoration
Mix biscuits in a food processor until finely ground. Combine crumbs with melted butter. Cover the bottom of a 18-24 cm (7-9 inch) springform with the mixture and put in the freezer while preparing the filling.
Mix strawberries, sugar, lime juice and lime zest in a food processor or blender. In a large bowl, combine mascarpone, cream cheese and heavy cream and beat until creamy. Add the strawberry puree and mix until incorporated. Pour batter over the prepared crust, cover with plastic wrap and freeze overnight. Remove from freezer at least 60 minutes before serving.
Bij Stella, Arnika, Sandra, Barbara, Karin en Maaike kun je ook de seizoenen meebeleven.
Lees hier meer over het fotoproject Seasons.
Mjammie, ziet er lekker uit!
ziet er prachtig uit! en het zal vast heerlijk gesmaakt hebben.
Dat is een echte zomerse lekkernij!
Ai en laat ik nu net heel erg van cheesecake houden! Mooie foto ook trouwens 🙂
oooh jammie!! ziet er heerlijk uit.
Ziet er echt heerlijk uit en weer een prachtige foto. Wat zijn die bloemetjes erop?