_DSC2934 2

Ik vond dit recept hier (via Pinterest):

No-bake strawberry cheesecake
11 digestive biscuits (about 160 g)
60 g butter, melted
200 g strawberries, hulled
175 ml sugar (160 g) (wij gebruikten een klein beetje biologische arenga palmsuiker)
1 lime, juice and zest
250 g mascarpone
300 g cream cheese
400 ml heavy cream (wij gebruikten biologische slagroom)
Extra strawberries for decoration

Mix biscuits in a food processor until finely ground. Combine crumbs with melted butter. Cover the bottom of a 18-24 cm (7-9 inch) springform with the mixture and put in the freezer while preparing the filling.

Mix strawberries, sugar, lime juice and lime zest in a food processor or blender. In a large bowl, combine mascarpone, cream cheese and heavy cream and beat until creamy. Add the strawberry puree and mix until incorporated. Pour batter over the prepared crust, cover with plastic wrap and freeze overnight. Remove from freezer at least 60 minutes before serving.

 

Bij Stella, Arnika, Sandra, Barbara, Karin en Maaike kun je ook de seizoenen meebeleven.

Lees hier meer over het fotoproject Seasons.

Seasons ~ 3

6 thoughts on “Seasons ~ 3

  • July 2, 2013 at 10:42
    Permalink

    ziet er prachtig uit! en het zal vast heerlijk gesmaakt hebben.

  • July 2, 2013 at 18:55
    Permalink

    Ai en laat ik nu net heel erg van cheesecake houden! Mooie foto ook trouwens 🙂

  • July 3, 2013 at 18:26
    Permalink

    Ziet er echt heerlijk uit en weer een prachtige foto. Wat zijn die bloemetjes erop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *