Opdracht 1: keuze objectief.
_DSC1068 2m
60mm ik vergat alleen de andere lens ook nog te gebruiken en toen had dochter geen zin meer. Ik had iets meer ruimte voor de achtergrond willen houden om het verschil tussen de objectieven duidelijker te hebben. Maar eigenlijk gebruik ik mijn 60mm altijd als ik binnen ben.

Opdracht 2: voor en achtergrond in evenwicht.

_DSC0994 2m

Niet echt helemaal volgens de opdracht. De achtergond is misschien wat ondergeschikt tov het stelletje. Toch een goed leermoment omdat ik geen foto’s durf te maken van onbekende mensen en heel af en toe doe ik het toch haha.

Opdracht 3: invoerende lijnen.

_DSC0837 1m
Ook geen toppertje. Ik zag al betoverend mooie riviertjes in de mist voor me in een prachtig herfst bos, maar dit werd het haha.

Opdracht 4: kaders.
_DSC0443 2m
Deze foto had ik al eerder geplaatst, maar het is in ieder geval een kader.

Les 7

4 thoughts on “Les 7

  • September 23, 2013 at 11:20
    Permalink

    Alle foto’s zijn prachtig. Al jouw kritiekpunten zie ik niet hoor 😉

  • September 23, 2013 at 13:13
    Permalink

    He, mijn comment is niet geplaatst. Als dit oefenfoto’s zijn, dan vind ik ze heel mooi! Dus een 60 mm is jouw antwoord op binnenfoto’s ? Ik zie namelijk al weer tegen het aanstaande binnenseizoen op, met minder geslaagde onderbelichte foto’s…

  • September 23, 2013 at 13:18
    Permalink

    Ha Jane.
    Wat een heerlijk commentaar weer. Waar je allemaal niet tevreden over bent en wat je allemaal niet durft en toch doet. Ik vind je foto’s prachtig. Dat dromende kind van je (zit in de vierde hè?) en ik vind dat paarse ingepakte kind in die ene plas die er is helemaal top. Ik snap je bedenkingen, maar ik moet er erg om lachen.Die laatste….dan denk ik: Iedereen heeft tegenwoordig een sloep…..en dan die ‘onbekenden’. Stel je voor dat ze bloggen en zichzelf hier zien, dat zou toch ook wat zijn.
    Dank voor het inkijkje. Dag,Madelief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *