_DSC5379 1m

_DSC5357 1m

_DSC5387 1m

_DSC5331 1m

_DSC5329 1m

_DSC5336 1m

_DSC5340 2m

Voor de fotografiecursus ben ik bezig met straatfotografie en dat valt niet mee zeg. Hierbij een impressie van vandaag.  Ik schiet maar wat weg vooral om mijn schroom te overwinnen, maar wil uiteindelijk een mooie serie maken. Dit lijkt nog een droom haha. Welke foto spreekt jou het meest aan en waarom?

Straat

11 thoughts on “Straat

  • December 18, 2013 at 20:40
    Permalink

    Onzeker hoef je hier niet over te zijn. Wat een mooie foto’s!
    Zelf trok de foto met de man met oranje fiets en gele hoedje me aan. Ik vind de kleuren erg mooi. Wel grappig dat het net lijkt alsof hij een linker onderbeen mist. ;0)
    De wandelende dames is ook prachtig. Wederom kleur, maar ook symmetrie van benen en armen. Heel mooi.
    Veel plezier met de rest van de cursus maar vooral ook met het overwinnen van je schroom. “Hide behind the camera”

  • December 19, 2013 at 02:06
    Permalink

    As priscila said, I love the man with the orange bike, and red coat and yellow hat, the colors are such a big contrast to the grey atmosphere of the image. LOVE it. I am very shy when it comes to street photography or anything that is not my kids 🙂 beautiful series of images ♥

  • December 19, 2013 at 05:09
    Permalink

    Ik begrijp dat je schroom voelt……de foto van de man met zijn fiets (de derde) vind ik mooi. Qua kleur en veel grijs. De lijnen in de foto spelen ook een rol. De twee vrouwen die elkaar passeren vind ik ook mooi. Misschien omdat je er een verhaal in zou kunnen voelen. Groeten ze elkaar?
    Dag,
    Madelief.

  • December 19, 2013 at 05:14
    Permalink

    De twee foto’s in zwart wit. Waarom precies? Ik kan het niet benoemen.

  • December 19, 2013 at 06:54
    Permalink

    Mij spreekt de derde foto erg aan. Het perspectief, de lijnen, de felle kleuren kleding tegenover de saaie achtergrondkleur..

  • December 19, 2013 at 08:12
    Permalink

    de lopende dames, zeer treffend moment, precies dezelfde pas, goed geschoten, spannende compositie en vrij heftige kleuren door de straat en kleding, het is uit het leven gegrepen maar lijkt toch bijna in scene gezet vanwege exact dezelfde pas, daardoor heeft deze foto voor mijn gevoel ”het meeste”

  • December 19, 2013 at 14:48
    Permalink

    De foto van de fietsende vrouw in zwart/wit vind ik een prachtige timing hebben. Precies in het kadertje van de toog.
    De lopende dames vind ik ook heel mooi. Echt een straatfoto!

    Erg geslaag Jane!

  • December 20, 2013 at 10:40
    Permalink

    Ik vind die foto van die man met fiets mooi. Mooi contrast en leuk camera punt. En de foto met de vrouw met kind op de fiets. Foto is mooi in evenwicht. Ik hou van zwart wit. Eigenlijk vind ik ze allemaal mooi en begrijp dat je schroom voelt. Toch raar om vreemden vast te leggen, zeker als ze naar je kijken denk ik 😉

  • December 20, 2013 at 17:54
    Permalink

    De wandelende dames. Mooi hoe in stilstaand beeld toch veel beweging en energie kan zitten. Ik heb meteen scenario’s in mijn hoofd. Waar ze maar toe gaan, of ze gezellig lopen te kletsen enz…. Ik hou van foto’s die een reeks nieuwe beelden in mijn hoofd oproepen.

  • December 21, 2013 at 16:58
    Permalink

    Ik vind ze eigenlijk ook allemaal erg mooi maar de man met de oranje fiets springt er voor mij echt uit, De grijze omgeving en het contract met de kleuren van de fiets en man vind ik mooi!!!

  • December 21, 2013 at 19:57
    Permalink

    Ik ga ook voor foto 3! De compositie is mooi en het kleurcontrast is prachtig!
    Deze foto vertelt het meest een verhaal hoewel er ook een verhaal zit in de twee wandelende dames…toch ben ik het meest nieuwsgierig naar foto 3!
    Spannend he die straatfotografie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *